Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g4.2g16kcal0.6g3g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Chilikastike original, Felix2.5g2.2kcal0g0.4g0g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g17g10kcal0.1g2.5g0g0.2g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 42g62kcal9g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g216kcal21.8g13.6g8g1.6g
Valittu annoskoko92g108kcal10.9g6.8g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g54kcal5.5g3.4g2g0.4g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152