Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto16g53kcal3.1g0g4.5g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 52g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)2.1g5.6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g10g33kcal0.2g0.3g3.4g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g228kcal12.2g4.6g17g3g
Valittu annoskoko92g114kcal6.1g2.3g8.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna46g57kcal3.1g1.2g4.3g0.8g
Arvot/100g100g125kcal6.7g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036