Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g11g11kcal1g0.8g0.4g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g31g53kcal6.3g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g129kcal14.6g1.6g7g0.2g
Valittu annoskoko92g64kcal7.3g0.8g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna46g32kcal3.7g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g70kcal8g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505