Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 16g17kcal1.3g2.2g0.1g1.1g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow16g12kcal0.9g1.9g0.1g0g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g31g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juusto, cheddar 7.5g31kcal1.9g0g2.6g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g192kcal10g14.8g9.8g3.8g
Valittu annoskoko92g96kcal5g7.4g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna46g48kcal2.5g3.7g2.5g1g
Arvot/100g100g105kcal5.5g8.1g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884