Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen24g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Tuorekurkku, annos 50g36g15kcal0.2g0.5g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow13g13kcal3g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g19g30kcal3.2g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g125kcal13g2.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko92g63kcal6.5g1.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g31kcal3.3g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7.1g1.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533