Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)21g25kcal4.2g0g0.7g0g
Seitifilee (Findus)28g20kcal4.8g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g21g18kcal0.7g1g1.3g0g
Korppujauho 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g234kcal24.2g17.8g6.4g1.2g
Valittu annoskoko92g117kcal12.1g8.9g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g59kcal6.1g4.5g1.6g0.3g
Arvot/100g100g127kcal13.2g9.7g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097