Vähähiilihydraattinen pitsa

Pohja:
1 prk maitorahkaa
3 munaa
2 rkl mantelijauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150g juustoraastetta

Täytteet:
500 g jauhelihaa
400g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
150 sinihomejuustoa
puolikas punasipuli
100g juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.2g7kcal0.2g0.1g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Edam juusto7.5g20kcal2.3g0g1.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Tonnikala vedessä 7g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Sinihomejuustokastike, rasva-jauhosuurus 7g14kcal0.5g0.4g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Edam 24% (Arla)4.7g15kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g286kcal24.2g6g18g0.8g
Valittu annoskoko92g143kcal12.1g3g9g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g72kcal6.1g1.5g4.5g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.2g3.3g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389035