Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g50g35kcal8g0g0.1g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g120kcal17.2g2.4g4g0.8g
Valittu annoskoko92g60kcal8.6g1.2g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g30kcal4.3g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968