Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g83g88kcal6.7g11.7g1.7g8.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.4g17kcal1.4g0g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g264kcal16.2g23.4g12g16.6g
Valittu annoskoko92g132kcal8.1g11.7g6g8.3g
Annoskoko puolitettuna46g66kcal4.1g5.9g3g4.2g
Arvot/100g100g143kcal8.8g12.7g6.5g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308