Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Dolmio Light Classico Bolognese16g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g16g17kcal0.4g0.6g1.6g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.2g23kcal1.7g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g180kcal10.6g8.4g11.6g0.6g
Valittu annoskoko92g90kcal5.3g4.2g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g45kcal2.7g2.1g2.9g0.2g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.6g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806