Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g408g83kcal2.4g15.5g1.2g5.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Limemehu (Tymbark), annos 100g117g56kcal0.1g14g0.1g0g
Hunaja 5.8g19kcal0g4.7g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g137kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g746kcal11.2g90.6g36g17g
Valittu annoskoko910g373kcal5.6g45.3g18g8.5g
Annoskoko puolitettuna455g187kcal2.8g22.7g9g4.3g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314