Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4475g1074kcal53.7g152.2g9g94g
Porkkana, keskikokoinen 65g2611g731kcal15.7g155.3g5.2g65.3g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g112g918kcal0g0g111.9g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g16kcal0.7g3g0.1g0g
Vesi1865g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18200g5477kcal140.2g621g252.4g318.6g
Valittu annoskoko9100g2739kcal70.1g310.5g126.2g159.3g
Annoskoko puolitettuna4550g1369kcal35.1g155.3g63.1g79.7g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886