Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)6400g18752kcal160g204.8g1920g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g48g184kcal0.9g45.1g0g0g
Sinappi (teollinen)320g412kcal14.1g45.1g19.2g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 320g106kcal0g1.6g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1920g5470kcal297.6g3.8g480g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18208g49846kcal945.2g600.8g4838.4g0g
Valittu annoskoko9104g24923kcal472.6g300.4g2419.2g0g
Annoskoko puolitettuna4552g12462kcal236.3g150.2g1209.6g0g
Arvot/100g100g274kcal5.2g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024