Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2996g4973kcal569.3g0g299.6g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kidneypapu, suolaliemessä1438g1582kcal112.2g258.9g7.2g115g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g1258g982kcal64.2g144.7g15.1g62.9g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2996g749kcal38.9g125.8g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18216g17826kcal1578.6g1093.4g777g368g
Valittu annoskoko9108g8913kcal789.3g546.7g388.5g184g
Annoskoko puolitettuna4554g4456kcal394.7g273.4g194.3g92g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502