Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 112g37kcal0.7g6.2g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 112g91kcal1.8g18.9g0.1g3.4g
Lanttu 112g32kcal1.1g5.2g0.3g2g
Chili, vihreä, tuore 11g5.1kcal0.2g0.9g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 30g52kcal2.3g0.7g4.5g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1822g522kcal16g71.8g14.4g20g
Valittu annoskoko911g261kcal8g35.9g7.2g10g
Annoskoko puolitettuna456g131kcal4g18g3.6g5g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855