Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 500g1489kcal92.8g12.5g120g0g
Tomaatti 800g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 272g341kcal29.9g0.7g24.5g0g
Makaroni, tumma 1200g4315kcal162g788.4g36g70.8g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 40g117kcal4.4g6g8.4g0.2g
Soijarouhe, vaalea 240g923kcal92.4g111.1g5.5g24.5g
Atria kevyt jauheliha1600g2720kcal304g0g160g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18224g22000kcal1405g2013.8g838.4g261g
Valittu annoskoko9112g11000kcal702.5g1006.9g419.2g130.5g
Annoskoko puolitettuna4556g5500kcal351.3g503.5g209.6g65.3g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964