Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g321g707kcal61.1g0g54.6g0g
Sika-nautajauheliha161g355kcal28.1g0g27.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 161g103kcal5.1g7.7g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g80g24kcal0.8g3.2g0.2g0g
Nokkonen (100g)40g15kcal2.4g0.5g0.3g1.6g
Korppujauho 20g74kcal2.1g15g0.2g1.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g40g121kcal7.2g19.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g3050kcal235.6g92.4g195.4g5.4g
Valittu annoskoko912g1525kcal117.8g46.2g97.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna456g763kcal58.9g23.1g48.9g1.4g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813