Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1670g5846kcal100.2g1269.5g28.4g33.4g
Vesi, vesijohtovesi 1336g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g6013g2105kcal60.1g390.9g30.1g48.1g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g15902kcal320.6g3320.8g117g163g
Valittu annoskoko9120g7951kcal160.3g1660.4g58.5g81.5g
Annoskoko puolitettuna4560g3975kcal80.2g830.2g29.3g40.8g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139