Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g1797g5749kcal247.9g1041.9g57.5g147.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g2395g3066kcal359.3g0g215.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu407g513kcal44.8g1.2g36.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1048g444kcal102.8g4.2g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2994g988kcal98.8g146.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)329g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Oliiviöljy 150g1324kcal0g0g149.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g24345kcal1715.8g2419.6g922.2g305.8g
Valittu annoskoko9120g12173kcal857.9g1209.8g461.1g152.9g
Annoskoko puolitettuna4560g6086kcal429g604.9g230.6g76.5g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754