Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4279g5354kcal898.5g0g192.5g0g
Ruokakerma ingman 5%2885g2452kcal101g173.1g144.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original457g320kcal18.3g36.5g13.7g13.7g
Valkosipuli 341g370kcal27g55.6g2g7.2g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Oliiviöljy 130g1148kcal0g0g129.8g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.2kcal0.1g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g1010g747kcal45.4g130.2g2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g20834kcal2182.6g798.2g969g67g
Valittu annoskoko9120g10417kcal1091.3g399.1g484.5g33.5g
Annoskoko puolitettuna4560g5209kcal545.7g199.6g242.3g16.8g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547