Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g6995g2378kcal14g496.6g21g125.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)700g5036kcal5.6g5.6g559.6g0g
Sokeri 595g2413kcal0g593.9g0g0g
Kaurahiutale 839g3141kcal121.7g478.4g61.3g83.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18256g25937kcal282.6g3149g1283.8g419.6g
Valittu annoskoko9128g12968kcal141.3g1574.5g641.9g209.8g
Annoskoko puolitettuna4564g6484kcal70.7g787.3g321g104.9g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320408