Kurpitsakeitto, nam

Kuori sipuli, ruskista rasvassa, lisää muut pilkotut kasvikset, kurpitsa ja omena perattuna ja porkkana kuorittuna sekä mausteet.

Työntele noin 5 min ja lisää vesi ja liemikuutiot.

(Paksumpi keitto= litra vettä ja 2 liemikuutiota, on myös kuutiota kevyempi :) . Anna kiehua 20 min. Soseuta.

Mausteita voi vaihdella oman maun mukaan - esim.

inkivääri ja chili sopivat.

Keiton voin myös siivilöidä, jos haluaa oikein tasaista.

Ja sen päälle voi ripotella raejuustoa tai vaikka mantelirouhetta...

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2435 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 225g36kcal1.7g4.5g0.2g4.5g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 34g12kcal0.1g2.4g0g0.7g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5.6g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1826g321kcal9.4g34.2g13g18g
Valittu annoskoko913g160kcal4.7g17.1g6.5g9g
Annoskoko puolitettuna457g80kcal2.4g8.6g3.3g4.5g
Arvot/100g100g18kcal0.5g1.9g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195399