Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 409g74kcal2.3g10.2g1.6g2.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g234g47kcal3g7g0.5g0g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Emmental, mustaleima23g96kcal6.8g0g7.5g0g
Herkkusieni säilyke 199g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g58kcal0.4g0.5g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1827g1173kcal33.4g36.2g95.6g15.4g
Valittu annoskoko914g587kcal16.7g18.1g47.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna457g293kcal8.4g9.1g23.9g3.9g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087