Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g292g117kcal1.5g35g0.6g0g
Juuressose Pirkka 500g292g117kcal2g25.9g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g26g74kcal5g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1827g780kcal17.6g123.2g31.4g0.4g
Valittu annoskoko914g390kcal8.8g61.6g15.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna457g195kcal4.4g30.8g7.9g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522