Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty211g143kcal3.2g31g0.4g1.7g
Porkkana 183g60kcal1.1g10.2g0.4g4.7g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 203g164kcal3.2g34.1g0.1g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 3.2g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g14g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1827g1069kcal34.2g156.6g27.6g25.8g
Valittu annoskoko914g535kcal17.1g78.3g13.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna457g267kcal8.6g39.2g6.9g6.5g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967