Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 201g51kcal1g8.4g0.4g3.8g
Nauris 149g41kcal1.5g6.2g0.4g2.8g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 306g55kcal1.7g7.6g1.2g2.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 52g157kcal9.4g0.6g13.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu131g165kcal14.4g0.4g11.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1827g1116kcal61.8g82g54.6g20.8g
Valittu annoskoko914g558kcal30.9g41g27.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna457g279kcal15.5g20.5g13.7g5.2g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713