Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 601g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Chili paprika punainen270g108kcal5.4g24.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g300g108kcal1.8g6.6g3.3g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g6005g2282kcal66.1g498.4g6g96.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)601g991kcal18g24g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g7787kcal208.6g1193.6g232.6g238g
Valittu annoskoko9144g3893kcal104.3g596.8g116.3g119g
Annoskoko puolitettuna4572g1947kcal52.2g298.4g58.2g59.5g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792