Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g2373g5458kcal159g996.6g40.3g332.2g
Tonnikala vedessä 1678g1752kcal376.5g0g25.2g0g
Tomaatti 2996g682kcal16.8g103.4g9g41.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)839g2265kcal251.7g0g142.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 180g126kcal2.2g20.3g2.2g7g
Tilli, tuore 719g215kcal26.5g6.5g5.8g15.1g
Becel kevyt margariini 5g360g1151kcal6.1g0g125.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g23297kcal1677.6g2253.6g701.8g792.4g
Valittu annoskoko9144g11648kcal838.8g1126.8g350.9g396.2g
Annoskoko puolitettuna4572g5824kcal419.4g563.4g175.5g198.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778