Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5595g9288kcal1063.1g0g559.5g0g
Voi 120g870kcal1.4g0.5g97.5g0g
Sipuli (kuorittu)1039g281kcal13.5g49.9g2.1g17.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1599g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Kananmuna kuoreton 799g1140kcal99.9g2.4g81.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g25208kcal2458.2g259.8g1594g35.8g
Valittu annoskoko9152g12604kcal1229.1g129.9g797g17.9g
Annoskoko puolitettuna4576g6302kcal614.6g65g398.5g9g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689