Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1406g2005kcal175.7g4.2g144.1g0g
Sokeri 815g3306kcal0g813.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 831g2850kcal84.6g581.4g10g29.1g
Vispikerma Flora 20%1597g3514kcal47.9g79.9g319.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1597g894kcal135.8g79.9g3.2g0g
Mansikka 1278g595kcal6.4g107.3g2.6g24.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)1597g958kcal8g207.6g8g33.5g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g28357kcal920.2g3772.4g974.6g174.2g
Valittu annoskoko9152g14178kcal460.1g1886.2g487.3g87.1g
Annoskoko puolitettuna4576g7089kcal230.1g943.1g243.7g43.6g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653