Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1600g1241kcal281g0g11.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 108g954kcal0g0g107.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1600g544kcal17.6g86.4g3.2g46.4g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kurkuma, annos 2g4g2kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18312g6871kcal641.2g387.6g266.8g166g
Valittu annoskoko9156g3436kcal320.6g193.8g133.4g83g
Annoskoko puolitettuna4578g1718kcal160.3g96.9g66.7g41.5g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804