Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1047 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 875g1938kcal153.1g0g148.7g0g
Aromisuola (5g)39g22kcal0.3g4.1g0.4g0.8g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g3929kcal307.2g9.6g298.4g2.6g
Valittu annoskoko916g1965kcal153.6g4.8g149.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna458g982kcal76.8g2.4g74.6g0.7g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408293