Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.2g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g283g410kcal15g81.9g2g3.7g
Maito, Kevyt388g178kcal12.4g18.6g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g2174kcal130g204.2g91.2g8.4g
Valittu annoskoko916g1087kcal65g102.1g45.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna458g544kcal32.5g51.1g22.8g2.1g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040