Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5600g9296kcal1064g0g560g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Sipuli (kuorittu)1040g281kcal13.5g49.9g2.1g17.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Kananmuna kuoreton 800g1141kcal100g2.4g82g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18320g25230kcal2460.2g259.8g1595.4g35.8g
Valittu annoskoko9160g12615kcal1230.1g129.9g797.7g17.9g
Annoskoko puolitettuna4580g6308kcal615.1g65g398.9g9g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689