Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6000g1020kcal24g150g36g42g
Pekoni (Dulano)720g1843kcal129.6g23g136.8g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g600g2340kcal174g9g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g13854kcal942.4g444.4g924.6g106.4g
Valittu annoskoko9168g6927kcal471.2g222.2g462.3g53.2g
Annoskoko puolitettuna4584g3464kcal235.6g111.1g231.2g26.6g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882