Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g3844g4997kcal807.2g0g192.2g0g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Lihaliemikuutio Maggi106g296kcal9.5g7.4g24.3g0.1g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Vesi4805g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g247kcal7.3g50.5g0.9g2.5g
Voimariini normaalisuolainen48g346kcal0.5g0.5g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g11955kcal1657.4g148g513.2g17.6g
Valittu annoskoko9168g5978kcal828.7g74g256.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna4584g2989kcal414.4g37g128.3g4.4g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480