Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio351g316kcal15.8g17.5g21g0g
Paprika vihreä 88g19kcal0.8g2.2g0.3g1.7g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Sinappi 18g23kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Tilli, tuore 5.3g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g1850kcal134.2g50.2g124g7.2g
Valittu annoskoko917g925kcal67.1g25.1g62g3.6g
Annoskoko puolitettuna459g463kcal33.6g12.6g31g1.8g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251