Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha525g872kcal99.8g0g52.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 175g232kcal4.6g5.6g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g75kcal6.5g0.2g5.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kaurahiutale 35g131kcal5.1g19.9g2.6g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g2733kcal237g73.2g164.2g13g
Valittu annoskoko917g1366kcal118.5g36.6g82.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna459g683kcal59.3g18.3g41.1g3.3g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897