Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 438g302kcal22.1g40.9g1.7g13.6g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Cashewpähkinä 53g302kcal10.5g9.9g24.3g1.8g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g3.5g14kcal1.8g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g1571kcal70.2g109.2g87.4g32.6g
Valittu annoskoko917g786kcal35.1g54.6g43.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna459g393kcal17.6g27.3g21.9g8.2g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928