Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 209g261kcal43.8g0g9.4g0g
Naudan paahtopaisti209g232kcal45g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1835g1134kcal182.4g26g30.8g10.6g
Valittu annoskoko917g567kcal91.2g13g15.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna459g284kcal45.6g6.5g7.7g2.7g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355