Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 3500g1558kcal25.6g218.8g0g210g
Porkkanaraaste 200g3500g945kcal21g185.5g7g87.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2100g8190kcal0g2058g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g77g465kcal5.2g44.8g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18354g22316kcal103.6g5014.2g67.8g595g
Valittu annoskoko9177g11158kcal51.8g2507.1g33.9g297.5g
Annoskoko puolitettuna4589g5579kcal25.9g1253.6g17g148.8g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669