Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)90g77kcal0.9g3.1g6.3g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g315g54kcal5g6.9g0.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl450g135kcal20.7g8.6g1.4g7.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g729kcal55.2g43.4g34.8g16.2g
Valittu annoskoko918g364kcal27.6g21.7g17.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna459g182kcal13.8g10.9g8.7g4.1g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207