BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)749g1423kcal112.3g6g104.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka75g61kcal2.5g14.2g0.7g0.7g
Soijakastike 52g32kcal2.7g5g0g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g3254kcal237g102.8g211.2g2g
Valittu annoskoko918g1627kcal118.5g51.4g105.6g1g
Annoskoko puolitettuna459g814kcal59.3g25.7g52.8g0.5g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811