Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)508g563kcal116.7g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Aurajuusto85g288kcal16.9g0g24.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%226g361kcal6.1g6.1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g2678kcal282.4g21.8g159.8g3g
Valittu annoskoko918g1339kcal141.2g10.9g79.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna459g670kcal70.6g5.5g40g0.8g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666