TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)2000g5540kcal220g1020g58g56g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)3200g8928kcal576g0g736g0g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Porkkana 432g141kcal2.7g24g0.9g11g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g552g110kcal3.3g21g1.7g33.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%872g2006kcal252.9g21.8g104.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1600g1920kcal46.4g72g160g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g39613kcal2210g2347.6g2366g210g
Valittu annoskoko9184g19807kcal1105g1173.8g1183g105g
Annoskoko puolitettuna4592g9903kcal552.5g586.9g591.5g52.5g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945