A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2349g634kcal30.5g112.8g4.7g39.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g3204g7305kcal608.7g0g544.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1335g3738kcal253.6g0g293.7g0g
Vesi2136g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka160g131kcal5.4g30.4g1.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g23616kcal1796.4g286.4g1689.2g83g
Valittu annoskoko9184g11808kcal898.2g143.2g844.6g41.5g
Annoskoko puolitettuna4592g5904kcal449.1g71.6g422.3g20.8g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306