Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1826g6207kcal237.3g1232.3g31g96.8g
Kurpitsansiemen, Risetti843g4752kcal151.7g353.9g303.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 562g3788kcal151g38.8g325.8g69.1g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g337g2191kcal50.6g50.6g219.1g0g
Hasselpähkinä 562g3617kcal79.2g19.1g342.6g98.3g
Pellavansiemen kokonainen 281g1420kcal55.6g2.8g117.7g74.1g
Auringonkukansiemen 562g3336kcal129.2g70.8g278g33.7g
Vesi4213g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g50621kcal1709.2g3536.6g3235g744g
Valittu annoskoko9184g25310kcal854.6g1768.3g1617.5g372g
Annoskoko puolitettuna4592g12655kcal427.3g884.2g808.8g186g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305