Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 25g8.5kcal0.3g1.3g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g111kcal10.4g3.6g5.4g1.6g
Valittu annoskoko92g55kcal5.2g1.8g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g28kcal2.6g0.9g1.4g0.4g
Arvot/100g100g60kcal5.6g2g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303