Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 37g8.8kcal0.7g0.8g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Juusto, keskiarvo 7.3g26kcal1.8g0g2g0g
Maito,kevyt (valio) 100g22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g148kcal8.6g6.6g8.8g2.8g
Valittu annoskoko92g74kcal4.3g3.3g4.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna46g37kcal2.2g1.7g2.2g0.7g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378