Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g16g15kcal1.1g2.4g0.2g1.3g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g16g16kcal1.3g2.4g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%14g12kcal0.5g0.8g0.7g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g98kcal6.2g12.4g2.4g5.4g
Valittu annoskoko92g49kcal3.1g6.2g1.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna46g25kcal1.6g3.1g0.6g1.4g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.7g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295